Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Ni som gnäller om grus och hundskit har nog inga sjuka anhöriga – då skulle ni engagera er i viktigare frågor

Annons

Det gnälls för mycket på torget av gemene man – pedan politiker få breda ut sig med sina floskler utan att bli ifrågasatta.Det gnälls om snöröjning och när snön är borta, om hundskit och grus på vägar och cykelbanor.

Efter att ha sett Kalla faktas senaste avsnitt i TV4 tycker man att där har vi något att reagera över! Läkarkåren har förvandlats till dagens oantasliga medborgare, som kan begå vilka fel som helst utan påföljd och detta efter ändringen av patientlagen. Där har ni något att gnälla om!

Men ni som gnäller om hundskit och grus är väl friska eller har inte någon svårt sjuk anhörig! Ställ era politiker mot väggen inför valet i höst och begär en omedelbar ändring av lagen! För vissa är det försent!

Men betänk att nästa gång kan det vara din tur, att ligga utlämnad med en svår sjukdom då du måste förlita dig på att läkaren gör rätt bedömning och att kirurgen som opererar dig har rätt kompetens att operera dig.

En drabbad anhörig

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons