Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Miljöpartiet borde lämna riksdagen frivilligt – eller förbjudas från att ställa upp i valet

Annons

Miljöpartiet passar bäst utanför riksdagen och regeringen. Er regeringstid har varit fullständigt bedrövlig. Er invandringspolitik är totalt Sverigefientlig och karaktäriseras av naivitet och okunnighet av grövsta slag. I den politiken har ni ingen roll överhuvudtaget.

Miljöpolitiken där ni borde kunna göra något har präglats av impotens. Klimatfrågan är avgörande för mänsklighetens överlevnad tillsammans med överbefolkningen vilken i sin tur är orsaken till klimatproblemen.

Där har ni som sagt inte haft något att bidra med. Svenska folket måste ändra livsstil men det vågar ni inte säga till svenska folket som bara flyger mer, kör mer bil, kör mer fossilt. Släpper ut mer av allt.

Så straffar ni svenska landsbygden med höjda bensinskatter utan att lösa deras transportproblem och straffar med flygskatt i Sverige när resten av världen inom tio år kommer att flyga dubbelt så mycket som idag. Tala om att pinka i oceanen.

Ni borde frivilligt lämna riksdagen eller bli förbjudna att ställa upp i valet. Utanför och med total inriktning på miljön kan ni kanske åstakomma något. Lycka till vid er läst!

Skomakarn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons