Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Ja visst gör det ont när värvningen till Leksands IF:s brister - varför skulle annars Mora IK segra?

Ett tips inför nästa säsong är alltså att göra en sväng över till Mora med spelarbussen varje helg -och titta på Mora-folket. De ser ut som vanliga människor, tipsar signaturen "Mciwar".

Annons

Ishockey. Hockeyallsvenskan. SHL. shl. Mora IK. Leksands IF. Derby. Supportrar. Match. Kvalserie. Det sista slaget.

"Ja visst gör det ont när knoppar brister" diktar Karin Boye. Och apropå detta har nu Leksands IF gjort sin “läxa” och försökt analysera säsongens misstag. Med dålig självrannsakan träder Bergkvist i styrelsen fram och påpekar att den “mentala biten” haft större inverkan än man trott.

Målvakten Haukeland understryker detta i ett uttalande om att man var dåligt förberedda. Men hallå – det var ingen stor överraskning att man skulle möta Mora – kvalspöket. Eller…?

Ett tips inför nästa säsong är alltså att göra en sväng över till Mora med spelarbussen varje helg -och titta på Mora-folket. De ser ut som vanliga människor.

Bergkvist har ju citerat Karin Boye med den berömda travesteringen – “det är inte målet -det är resan som är mödan värd”. Men i själva verket är misslyckandet ett resultat av dålig värvning.

Man fick ett SHL-lag av Jobbs som Karlberg och Jax monterade ner genom några nya flopp-importer. Sist men inte minst värvade man Ritola -utan att ge honom en “side-kick” . Bortkastade pengar!

Gör om, gör rätt! Nu har man samma lag som torskade mot Mora . Det handlar bara om fyra nya spelare– som kan innebära skillnaden mellan succé och fiasko! Leksands IF behöver Sveriges bästa målvakt – en“pappa-back”, en topp-center och en riktig “sniper”. Det gör ont när knoppar brister.

Mciwar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons