Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Försäkringskassan är Öststaterna -67 här och nu!

Försäkringskassan VET bäst, ALLTID vet dom bäst. Det är nästan förnedrande mot läkare hur kassan helt enkelt kan strunta i läkarens utlåtande eller intyg, ta beslut tvärtemot detta och tvinga en sjuk att jobba. Har läkarkåren ingen kompetens enligt Försäkringskassan?, undrar signaturen " S.Lind".

Annons

Det har skrivits en del insändare om Försäkringskassan här på insändarsidorna och jag kan bara hålla med alla som drabbats av deras sätt att nästan helt nonchalera läkarintyg och kompetenta specialisters utlåtanden om patienten.

Försäkringskassan VET bäst, ALLTID vet dom bäst. Det är nästan förnedrande mot läkare hur kassan helt enkelt kan strunta i läkarens utlåtande eller intyg, ta beslut tvärtemot detta och tvinga en sjuk att jobba. Har läkarkåren ingen kompetens enligt Försäkringskassan? Kan vi få ett svar?

Jag hade en bra läkare som stod på sig hela tiden när jag tillslut fick min "sjukpension" och jag är nu 67 år så FK kan inte längre förnedra mej.

Ni som har problem med Försäkringskassan - gör som jag när jag gick till min handläggare med läkarintyget; medan jag väntade där i stolen tog jag av mig på överkroppen och satt där halvnaken när handläggaren kom.

- Varför har du tagit av dig?, undrade handläggaren.

-Ja ni tror väl inte på läkarens intyg som jag har så ni vill väl undersöka mig?, sa jag.

DET TOG SKRUV

S.Lind

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons