Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Facebook bäst uppdaterat

Avesta Tidning har gått i graven men vill få alla att tro att den blivit större och bättre. Den är exakt samma som Dalarnas Tidningar, med några få nyheter från Avesta. Sporten är helt obevakad.

Annons

När man läser papperstidningen så är det en tyst minut och så är man klar. Vilken tur att man har slutat att prenumerera. För att göra den ännu mer svår så plusmärks många artiklar, för att få tillgång till dem så måste man betala.

Det lilla som händer i Avesta står oftast på gratisinloggningen om man har tur. Annars är nog Facebook mest uppdaterat vad gäller nyheter.

En fd prenumerant

Svar direkt: Hej Fd Prenumerant!

Roligt att du skriver till oss, särskilt som Avesta Tidning ska ha gått i graven. Den här insändaren är ett tydligt bevis på motsatsen, om jag nu får tillåta mig att vara en smula hård. Avesta Tidning har fortsatt fokus på Avesta och det som är relevant för Avestaborna, men vi publicerar dessutom också annan journalistik, exempelvis vår landstings- och näringslivsbevakning, som har bäring på Avesta. Vi erbjuder mer, helt enkelt.

Vad gäller sporten bevakar vår sportredaktion hela Dalarna – och prioriterar utifrån det vad som varje dag kan bevakas fysiskt av oss. Men – efter exempelvis Avesta BK:s ishockeymatcher publiceras direkt på slutsignal en text på avestatidning.com där resultat och målgörare, bland annat presenteras.

Vår journalistik har två stora intäktsben, dels prenumerationerna, dels annonserna. Det är med pengar från annonser och prenumeranter som vi finansierar vår journalistik. Därför Plus-märker vi nu även vår unika journalistik på avestatidning.com – det är ett sätt för oss att både värdesätta våra kunder och hitta nya kunder.

För att journalistik ska komma till behövs pengar. Så enkelt är det.

På Facebook hittar du säkert en hel del information om exempelvis Avesta. Men journalistik är något helt annat än det.

Mvh

Carl-Johan Bergman

Chefredaktör och ansvarig utgivare, DT

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons