Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Det saknas julstämning på tv – julshower borde ersätta Idol hela december

Annons

Det saknas julstämning på TV! Visst är det bra med julkalendern för barn och julfilmerna som visas dagarna inför julafton. Men, det saknas musikkonserter och underhållande shower under resten av december. Jag tycker att artister som Jill Johnson, Robert Wells och Peter Asplund bör spela in en julkonsert eller show inför julen 2018.

Se sedan gärna till att det skapas fler julshower så att man kan få se sådana hela december i stället för program som Idol och Så mycket bättre.

När jag var liten fanns det flera olika underhållande program som producerades av USA:s största stjärnor som Bob Hope, Bing Crosby och The Osmond Family. Och det visades fina tecknade julprogram som Snobbens jul och Tomten kommer till stan.

Musik och underhållning runt julen är speciellt och jag tror att det är många pensionärer som skulle uppskatta att se och höra på bra musiker som Peter Asplund på TV, som gör fina arrangemang av underbara jullåtar.

Förresten, en fin låt från Snobbens jul eller A Charlie Brown Christmas, som heter Christmas Time is Here är med på Jill Johnsons nya julskiva. När det avsnittet producerades i 1965, var det ingen som trodde att vare sig låten eller avsnittet skulle göra succé. Men i dag 52 år senare omtalas detta program ännu och låten Christmas Time is Here är en julklassiker. Så tack Jill för att du har denna fin låt med på din skiva.

Andreas Ulanowsky, Rättvik

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons