Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Borde inte talas om analsex i tv - finns det inga tv-anställda med moral?

Annons

Håller svensk tv på att sjunka till botten med sina hemska sexfyllda program? Finns det inga personer med lite moral som arbetar med programinköp från USA? Jag häpnar och är störtförbannad över att dessa program får visas i svensk tv.  Finns det inga lagar om sådant?

Det finns hur många konstiga lagar som helst om bagateller som inte får visas. Men i programmet Real housewives  som visas ideligen om dessa hemska unga tjejer sitter de och skriker åt varandra och kallar varandra för vad som helst av okväden,

Det senaste som jag nu råkade höra var att de påstod att vissa av de närvarande sög av mot betalning. Det är så ruskigt så det finns inte ord. Dessa program visas i svensk tv där unga pojkar och flickor sitter och lyssnar.

Det hemska ord som fanns med tidigare i programmen om hur många de hann ligga med - vilket de berättade för att  överträffa varandra - var hemskt nog, men nu finns ingen gräns, nu talas det om analsex som om det är fullt naturligt.

Program förekommer ofta där ungdomar håller på att slår ihjäl varandra. Finns det inte nog med med våld ändå utan detta? Hur kan anställda på tv köpa in dylika program som tydligen USA:s befolkning själva inte vill se?

Ta bort tv-anställda utan moral

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons