Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Biljettstrul i Mora

/

Snälla Mora IK, varför har ni tagit bort betalningen vid hemmastå? Det var flera med mig som stod i kö för att köpa biljett till matchen i fredags men det blev tvärnit!

Annons

"Gå över på bortastå och prova" sa de i luckan. Vi snabbade oss dit då matchen snart skulle börja, men där gick det inte heller att köpa biljett. "Ni måste gå till huvudingången och lösa biljett" sa de.

På alla andra ishockeyhallar jag varit på i Sverige har man kunnat lösa biljett direkt till ståplats. Vi stressade tillbaka till huvudingången och ställde oss i kö. När vi väl hade löst biljett, så var det är ju bara att gå igenom hallen till ståplats. Men, nej, det gick inte heller. Man måste gå in via ståplats på baksidan.

Vi frågade i biljettluckan hur det kunnat bli så här? Fick inget vidare svar. Tror knappast det är brist på personal. Kan någon från Mora IK svara på min fråga?

GO MIK!

Svar direkt: Vi beklagar det som har hänt och givetvis är det inte meningen att det ska fungera så här. 

Vi har bytt biljett system och har haft inkörningsproblem med ny hårdvara och ändrade rutiner men vår avsikt är att vi kommer vara igång med biljettförsäljning på hemmastå redan till nästa hemmamatch.

Peter Masuhr

Marknadschef, Mora IK

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons