Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Angående bussar till Karlbo

/

Jag bor i Karlbo och vill klaga på Dalatrafik och Avesta kommun.

Annons

Varför kan det inte gå bussar mellan Avesta–Krylbo–Karlbo–Korskrogen–Brunnbäck–Krylbo–Avesta, som det gjorde förr? Vi kan inte utnyttja gratistrafiken fullt ut. Till exempel: Jag ska besöka frisören 12.30, det är okej med buss till staden, det tar en timme att fixa håret, sedan vill jag åka hem med buss, men det går inte, utan jag får vänta till 16.15 för att komma hem och är då hemma 16.30. Det tar alltså fem timmar att besöka frisören, det är inte acceptabelt att få vänta i fyra timmar för att kunna åka hem

Är inte Karlbo en del av Avesta? och varför ska det vara så svårt att förstå att vi som är bosatta i Karlbo också vill kunna använda bussen?

För ett halvår sedan hade vi speceriaffär i Karlbo, den är numera nedlagd, så vi blir tvungna att ta oss till Krylbo eller Avesta för att handla. I Karlbo och Brunnbäck bor det många gamla, och de som inte har körkort. Vi i Karlbo vill att Avesta kommun ska överväga och att tillsammans med Dalatrafik att återuppta trafiken som den var förr. Satsa pengar på lokaltrafik istället för sporthallar och ramper.

Bygg ett attraktivt Avesta istället för att förstöra det lilla som finns

Samhällsbyggare utan bil

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons