Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inled oss icke i frestelse

Annons

Jag är så trött på att svenska tjejer, och till och med små flickor, går runt med bar mage och med byxorna så långt nere så skinkorna syns. Vad är det här för degenererat mode egentligen, och vilka har skapat det?

Varför ska deras omgivning ofrivilligt utsättas för denna exhibitionism, dekadens och lössläppthet?

Utan att jag som kille vill det, eggas jag att fantisera om sex och lättklädda tjejer. Det är biologiskt betingat och svårt att komma undan när man överallt matas med barmagade tjejer i åtsittande linnen.

Det blir frustrerande och förvirrande att leva i en sådan normlös miljö. Detta mode tycker jag objektifierar kvinnan och kränker hennes värdighet.

Kan hon inte få uppmärksamhet på annat sätt än genom sin kropp, eller?

Till detta ska läggas den extremt lättillgängliga porr som flödar på internet bara några knapptryckningar bort. Vad blir det då för möten mellan män och kvinnor när man ser mer varandras kroppar och yta än själen och de inre värdena?

Min mor jobbar som lågstadielärare, och i hennes klass går flera barn som sminkar sig och klär sig barmagat. Varför kan vi inte låta barnen få vara barn - den tiden är ju ändå så kort?

Man undrar också hur barnens föräldrar tänker, eller är de upptagna av att se på Big Brother?

Jag tror orsaken till att sextrakasserierna på skolgårdarna och våldtäkterna ökat så dramatiskt är att det finns många killar som misstolkar tjejernas lättklädda stil som inviter till sex.

Vår västeuropeiska civilisation är döende!

PILGRIM

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons