Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inget att skryta över

Annons

Svar till "Tvivlare".

Skitsnack ramlar in, men då FK fick statistik på min aktivitet i riksdagen, så var inte tidningen intresserad.

70 timmars arbetsvecka är lögn, påstår skribenten, som självklart seglar under anonym flagg. Han talar om lediga helger med mera. Han umgås nog med riksdagsledamöter jag inte känner.

Min förra helg såg ut så här: Hade varit i Stockholm från måndag morgon till fredag kväll. Lördag klockan 8-17 var jag på konferens i Tällberg, söndag var jag i Älvdalen på årsmöte, måndag klockan 8-17 var jag på landstingsfullmäktige och på kvällen var jag på ett hemvärnsårsmöte i Leksand.

Jag var hemma klockan 23.00 och klockan 05.00 steg jag upp för att åka till Stockholm.

Ett par "frivilliga" uppdrag i föreningar där jag är ordförande, tar också sin tid.

Jag erkänner att arbetsveckor, av den typ jag räknat upp, är aningen drumdristiga och egentligen inget att skryta över. Jag har försökt dra ned på arbetstakten.

Jag känner dock ett starkt stöd, såväl från mitt parti, och ett minst lika starkt stöd av de många kryss på valsedlana jag fick i senaste riksdagsvalet och landstingsvalet.

Jag är stolt över att vara personvald både till riksdagen och landstinget. Men det kräver hårt arbete och jag känner trycket från dem som kryssat.

Så insändarskribenten får nog sitta där i sina anonymitet och må illa. Jag kommer så länge jag är frisk att fortsätta att ge järnet.

ROLF GUNNARSSON

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons