Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hög tid för samlingsregering

Annons

Vad är det för regering vi har, som inte gör någonting för att skapa nya arbeten? Det är ju rena välfärdsdumpningen de håller på med. Vi svenskar har vant oss vid hög standard och nöjer oss nog inte med mindre. Därför måste någonting göras. Men sosseregeringen bara fortsätter i samma fotspår som tidigare.

Vad är det för system vi har i Sverige när folk hellre går hemma och stämplar än att jobba? Men systemen tillåter ju detta! Jag trodde i min enfald att det inte skulle få fortsätta att gå till så, men nej. Det händer fortfarande i dag, i 2000-talets Sverige.

Vi kommunalare vill ha högre lön, men det finns inga pengar. Många kommunalare är lågavlönade och vet inte hur de ska klara sig. Det är en skam att man inte ska kunna leva på sin lön i dagens Sverige. Då får man bidrag istället, om ens det. Varför ska vi medborgare vara beroende av bidrag?

Det är dyrt att leva i Sverige, sjukskrivningarna ökar, företag flyttar utomlands, landsting och kommun går med underskott. Listan kan göras lång. Men regeringen gör ingenting.

Jag drömmer om att det i framtiden ska bli samlingsregeringar som sätter sin prestige åt sidan och gör någonting, för så här kan det inte fortsätta. Välfärden fortsätter att bli sämre och sämre. Nu får det vara nog!

MONIKA

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons