Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hemliga möten!

Annons

Den som röstar ja till EMU kan ju inte beklaga sig när man uppmärksammar medaljens baksida. Vem kan garantera att räntan kommer att sänkas och att arbetslösheten minskar.

Om Sverige får betala cirka 200 miljarder kronor per år vid ett medlemskap i EMU. Var skall de pengarna tas ifrån? Sverige verkar ju redan nu vara på ruinens brant.

Sjukvården går på knä, även omsorg och skola. Arbetslösa och sjuka har från 1 juli drabbats av nya pålagor där inkomsten minskat drastiskt. (Där låginkomsttagarna drabbas mest.)

Pensionärer med låg pension har ju svårt redan i dag att klara sin ekonomi. Varför hålls Centralbanken i Bryssels möten hemliga, och inte behöver redovisas eller offentliggöras förrän efter 30 år. Deras beslut kan inte ifrågasättas.

Är det här den nya tidens demokrati? Där ett fåtal människor har rätt att bestämma över miljoner människors liv. Hur många är det inte som röstade ja till EU och nu har ångrat sig? Då beskrevs allt hur bra det skulle bli.

Men vad är det som blivit bättre till en kostnad av 20 miljarder kronor per år? Hade inte Sverige behövt de pengarna till vård, skola, omsorg?

DAGS FÖR DALAUPPROR

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons