Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hej politiker i Falun!

Annons

Skulle vilja sätta igång en diskussion om vad som är på väg att hända i Falun. Vi driver en butik i Falangallerian och där har det tagits fram nya idéer om att bygga om den till den kanske bästa gallerian i länet. Men det sägs nej till det både från det ena och andra hållet, men i samma sekund så ger politikerna nya företag chansen att bygga ut regementsområdet.

Vill vi ha ett nytt Kupolenområde? Eller vill vi ha nått som snart är unikt, ett fungerande centrum där människor går runt och shoppar och myser? Läste i dag att McDonalds ska öppna uppe vid regementet och samtidigt har man inte bestämt sig för om man ska vara kvar i stan eller inte.

Jag har också hört att Siba och Nordsjö ska öppna butiker där uppe med varor som det redan finns butiker för. Hur tänker ni när ni ger tillåtelse till sånt? Se det som ett varningstecken.

Jag själv tycker att centrum i Falun ska fortsätta vara ett centrum med liv och rörelse och inte bli ett nytt Borlänge, där shoppingcentra tar allt folk från centrum.

Kjell Larsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons