Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Har centern gjort sitt?

Annons

Jag funderar på centerns desperata försök att komma ut med vettiga frågor, men vad är centern bra för då det gäller landsbygden, som Dalarna trots allt är och definitivt i stockholmarnas ögon?

Det är väldigt tyst kring centern och riksdagen, men har man en partiledare som inte finns i riksdagsbänken så måste det vara svårt, men å andra sidan gjorde ju inte Daleus väsen av sig heller.

Vi sitter och undrar vilken reträttpost som den karln kommer att få av regeringen för att han hjälpt sossarna.

I Dalarna behöver vi bilen och i vår familj, med sönerna inräknade, har vi fem bilar, men inte vill centern som landsbygdsparti vara med och förbättra skatterna på drivmedel. Frågan om att sänka skatten på drivmedel har man överlåtit åt Moderaterna och Gunnarsson att driva.

Som hemvärnsgubbe eller i varje fall före detta undrar jag hur centern kunde gå med på att lägga ned anrika Dalregementet. Det skulle bli mera pengar till sjukvården sade centern, men det blev en jättelång kö. Jag läste att det var omkring 20 000 människor här i Dalarna som stod i den kön och det måste väl vara en missräkning.

Nu såg jag centerns man i Älvdalen som inte försvarade stackars boende (jag tror det var i Evertsberg) utan centergubben resonerade som en sosse.

Jag undrar var centern tagit vägen i debatten, för att komma med reklaminslag om björnjakten gynnar ingen och det retar flera.

Centerpartiet har nog gjort sitt och gick troligen i graven då Fälldin slutade.

"FUNDERSAM"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons