Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Halvarsvägen - en försvinnande idyll?

Annons

Svar till Susanne:

Dagligen lever jag med oron för att min lilla Missan ska bli överkörd och dödad. Missan som älskar att jaga sork på den lockande ängen på andra sidan vägen där vi bor. Det gäller naturligtvis inte bara Missan och hennes kompisar som lever farligt efter Halvarsvägen i Gonäs.

Barnen och övriga boende, rådjuren som börjar komma med sina kid, ja, alla är vi utsatta för några få bilförares hänsynslösa framfart. Inte ens asfaltens håligheter och skavankar kan hindra dem från att "slå eget rekord". Det slamrar och skramlar när bilarna passerar i vägens dålig-heter - för övrigt den enda väckarklocka jag behöver.

Halvarsvägen började renoveras förra året och jag grymtade väl något när man inte gjorde hela vägen.

Nu hoppas jag att det inte på många år ska finnas pengar till fortsatt renovering för då kommer det förmodligen att gå ännu fortare.

Boende efter Halvarsvägen i Gonäs: Varför kan vi inte låta Halvarsvägen förbli den idyll den en gång var i stället för att göra om den till någon form av specialsträcka?

Vore det inte trevligare om vi glatt kunde vinka till varandra när vi passerar i stället för vad som gäller nu - man knyter näven och sväljer svordomarna.

GHERD HOLMQUIST, BOENDE EFTER "SPECIALSTRÄCKA HALVARS"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons