Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Halvars-vägen - en uppföljning

Annons

Det har nu gått några veckor sedan min insändare om Halvarsvägen kunde läsas och begrundas och jag vill därför göra en liten uppföljning. Jag börjar som sig bör med att rikta ett stort tack till dem som inte har så bråttom längre.

Jag önskar att jag kunde förmedla känslan av att höra en bil komma och samtidigt kunna konstatera att farten är helt normal och "anpassad efter omständigheterna" som jag fick lära mej när jag tog körkort.

Dock - häromdagen när jag körde ner till stan mötte jag en av dem som inte brytt sig. Ett kort ögonblick efter det mötet hade jag en råbock ett fåtal meter framför bilen. Jag hann stanna, så vilken tur det var att den kom just då.

En dag cyklade ett par småkillar så sakteliga förbi, inbegripna i ett spännande samtal om vår utveckling från apa till människa. Det kom ingen bil så länge jag såg dem, så de fick i lugn och ro avsluta sin diskussion.

Tack än en gång till er som bryr er om!

Jag fick förstås en del kommentarer på min insändare och alla handlade de om samma sak - "det är likadant efter vår gata, vi önskar att det fanns vägbulor var femte meter".

Nog är det väl synd, eller hur?

GHERD HOLMQUIST

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons