Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gunnarsson svarar "opolitisk vilde"

Annons

Jag vet att det är OK att skriva anonyma insändare och att även kunna komma med personliga påhopp i dessa. Men låt mig inleda med att säga att jag ingalunda är imponerad av detta arbetssätt. Jag har dessutom en gång haft förmånen att ta hand om insändarna, under min tid som journalist och vet att ofta kommer dessa "opolitiska" påhopp från politiska motståndare...

1. Jag har, som du antyder, skrivit ett debattinlägg om vilka frågor jag vill driva som riksdagsledamot. Ta och läs den debatten ännu en gång, där finns mycket matnyttigt. Sverige är ett bra land - men mycket kan bli bättre. Den åsikten ändrar jag inte på - oavsett hur många anonyma insändare som kommer.

2. Om du retat dig på att Dagens Nyheter presenterat mig som den sjunde flitigaste riksdagsledamoten (av alla 349) så må detta också vara OK. Jag är däremot aningen stolt - men det har kostat arbetsveckor på ca 70-80 timmar. Annonserna återkommer, så det finns flera chanser att ta del av detta budskap. Jag har också målsättningen att, om jag blir omvald, fortsätta att vara aktiv.

3. Då det gäller Dala Airport AB har jag ett flertal gånger försökt att ta bort våra fasta styrelsearvoden som vi har där. Detta för oss politiker som redan har full betalning. Tyvärr har jag varit väldans ensam om att tycka så, mitt förslag har aldrig genomförts. Då det gäller laxen såg du rätt. I år fick vi en chokladask. Jag hade själv inte beslutat att vi skulle få denna nådegåva/julgåva - det har andra gjort, så vänd kritiken dit. Jag fick också en tygpåse med julgodis - av ett fackförbund. Detta sagt för att avdelningen julgåvor skall bli komplett.

ROLF GUNNARSSON

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons