Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Granström, s, spelar för galleriet

Annons

I Nya Ludvika Tidning den 21 augusti önskar den socialdemokratiska riksdagsmannen Per-Erik Granström att besked från regeringen i riksvägsfrågan helst bör komma före valet i september.

Eftersom socialdemokraterna alltid har varit och kommer också i fortsättningen att förbli det starkaste partiet här i kommunen, vill han ha besked före valet och menar därmed att han har ett starkt stöd för sin omhuldade genomfart alt. 4.

I propagandasyfte förvrängs verkligheten, som är en helt annan. Det är nog svårt att finna ett vägförslag som har haft ett större motstånd och med så många överklagande som alternativ 4 har dragit på sig. Alla upptänkliga knep som har funnits att tillgå har dessa förespråkare för 4:an utnyttjat för att försöka driva igenom den helt emot så många människors vilja.

Annars brukar det så vackert heta från politikers sida att man skall lyssna till folket, men sen kan man i nästa stund göra tvärt om. En folkomröstning i riksvägsfrågan som jag själv var tveksam till med det starka stöd som socialdemokraterna har här i kommunen med alla sina lojala väljare stoppades också av dessa politiker som förespråkar 4:an.

Tillåts även den norra delen av den förödande genomfarten behöver vi inte längre någon miljöminister i den här regeringen.

ERIK MAGNUSSON

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons