Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gränslöst liv skapar otrygghet

Annons

Mitt barn kommer hem en dag från dagis och talar om att kompisen har sagt att denne ska mörda sin mamma.

Jag kommer för att hämta mitt barn när jag hör en kille i 4-5-års åldern springa omkring och skrika "din jävla, jävla, jävla idiot"!

Vem har han fått det ifrån? (Skyll inte på tv:n, för någon har gett honom tillstånd att se programmet, om det nu var så han lärde sig det.)

Jag går fram till pojken och ber honom att varken skrika eller säga sådana ord. "Jag lyssnar inte på dig, gubbe"! säger han på ett sånt sätt att jag faktiskt tror på vad han säger! Jag mulnar till och talar om för honom att han inte ska kalla mig så och det fattar han, efter andra gången. Vart sjutton har respekten tagit vägen?

Jag påtalar detta för personalen vad jag har gjort så att inga problem ska uppstå.

Jag har även hört barn som svurit åt personalen och sett att barnen försöker slå dem. Det är inte svårt för en förälder att dra en gräns, men att verkligen hålla den är mycket svårare. Jag föreslog att skulle barnen bete sig så igen, så ring föräldrarna och be dem hämta barnen och tala med dem. Sånt ska banne mig inte personalen behöva stå ut med.

Jag hoppas att personalen tillsammans med sin chef gör upp regler för vad som kan anses acceptabelt.

Vi föräldrar kommer att ställa upp för er. Ni gör redan ett bra jobb och då ska ni ha en bra miljö att vara i. En bra miljö för er är också en bra miljö för våra barn.

Alla föräldrar som håller med ovanstående helt eller delvis, bör klippa ur insändaren, skriva på den och lämna den till barnens personal.

FÖRÄLDER

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons