Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Göran, här är två nya ministerkandidater!

Annons

Vi är två polare som vill kvala in till ett par ministerposter efter Pagrotsky, Winberg, Ulvskog eller Sommestad då Du, Göran Persson, säkert måste sparka dem före EMU-valet i september enligt nydemokratisk sed. Vill dom ha egna åsikter, ska de ju inte sitta i regeringen!

Vi kan ta över, om Du bara ger oss ett par ministerposter, så lovar vi att snacka varmt om EMU.

Att det kostar ytterligare 15 miljarder om året för svenska folket, det struntar vi i. Vi kan förresten lätt fixa det genom att sänka basbeloppet för pensionärerna och barnbidraget för barnfamiljerna.

Huvudsaken är att vi blir fullbetalande medlemmar i EU och EMU. Totalt 45 miljarder per år. Det gör ju inte mer än 5 000 kronor av skattade slantar för svenska medborgare (det har nog finansministern Bosse inte en aaaning om.)

Ett stalltips: han Ringholm kan lägga en ny skatt på metangas, det här som korna "fiser" ut. Om man sedan pumpar in den i cykelslangar så kan han ta ut trafikskatt på den igen, eftersom vi förmodligen inte har råd att köra bil längre.

Då får vi säkert miljöpartiet med oss dessutom.

När sedan Du eller fransosen Chirac har blivit EU-president, så skulle vi vilja få en hygglig post nere i Bryssel som tack för hjälpen. Det går ju inte att stanna kvar i u-landet Sverige längre, med dessa underbetalda löner för arbetare.

Väl i Bryssel ska vi ta itu med de motsträviga engelsmännen som envisas med att ha egna åsikterom valutaunionen.

Måste passa på att tacka för att ni lyckades genomdriva förslaget om parlamentarikernas löner som nu ska beskattas centralt i Europa. Det innebär ju en lägre skatt för oss som styr och så slipper vi ju ge bort slantarna till svenska staten. Smart!

På förhand, tack Göran för ett par ministerposter!

VIGGO OCH UFFE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons