Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Giftorm ömsar skinn

Annons

Svar till Lars-Ove Hagberg

Lars-Ove Hagberg, mina "oförskämdheter" kommer att bestå.

Jag aldrig haft något samröre med moderaterna även om jag tycker att den nuvarande regeringen gör ett bra jobb och bland annat ställer krav på baskunskaper i svenska, matematik och engelska. Ytterligare ett gott grepp är att minska bidragen till alla som utan att vara sjuka och handikappade parasiterat på försäkringskassa och sociala välfärdsmyndigheter.

Kommunistpartiets namnbyte betraktar jag som kosmetika. Jag har i Mellersta Östern tjänstgjort med ryska militära observatörer och polska militärer som ytterligare konfirmerade mina åsikter om den kommunistiska ideologin. Giftormar förblir alltid giftormar även om de ömsar skinn och gamla kommunister förblir alltid kommunister.

Du och ditt parti har haft tio år på er att se till att den absurda stafettläkarsituationen vid Ludvika norra upphör. De lokala hälso- och sjukvårdsnämndernas oberättigade kvarlevnad har du heller inte gjort något åt trots svidande kritik från landstinget egna revisorer. För något år sedan fick jag tillgång till pärmen med uppgifter från de hälso- och sjukvårdsnämnderna. Pärmen hade en flugsmällas tjocklek.

Hur har ditt ansvarstagande här tagit sig uttryck? Trots pärmens obefintliga information uppbar till exempel ordföranden i Ludvikas nämnd, Carin Runeson, ett årsarvode på 135 000 kronor. Du skriver att vårdgarantin ska fungera på alla plan. Hur har du visat ansvar i den frågan?  

Bo Lindebert, demokrat och

pensionerad kriminalkommissarie

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons