Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ge barnen hjälmarna!

Annons

Kunde läsa i tidningen häromdagen att alla förstaklassare i Malung hade fått varsin cykelhjälm.

Det lät ju jättebra, men sanningen är den att det inte är alla skolor som har delat ut hjälmarna trots att de skickades från Momenta den 15 maj!

Har skolan tänkt behålla hjälmarna?

Meningen med hjälmarna är att det är en personlig ägodel för barnen och att de ska användas på fritiden. Men tanke på det vore det ju ypperligt om de hade delats ut innan sommarlovet så att barnen kunnat använda hjälmen när de är lediga och har mycket tid för cykling!!!

Nej skärp er i skolan och dela ut hjälmarna till de som äger dem!!

Förälder till förstaklassare i Malung

Varför dessa

fula lådor?

Överallt i Falun står fula, vanskötta jordlådor på gator och gränder.

Förmodligen ska de ha hastighetsbegränsande syfte. Men på vinterhalvåret, då de står i förvar någonstans, kan jag inte konstatera att hastigheten är högre. Dessutom kan hastigheten begränsas på annat sätt.

Det finns lådor som fortfarande, i juli månad, är oplanterade. De är oerhört förfulande och ett hån mot innevånare och turister.

Vackrare stad ?

S och de

usla vägarna

Som boende i Sundborn får jag ett blad som sossarna ger ut. Där skriver Britt Källström och en annan sosse om de dåliga vägarna i Sundborn.

Men vet inte Källström och hennes partikamrater vilka som ansvarar för de dåliga vägarna? Det gör ju Björn Rosengren och regeringen.

Försök inte blanda bort korten och skaffa er några billiga politiska poäng på detta sätt. Ni bara bidrar till ökat politikerförakt.

Sundbornsbo

Föräldrarätt

Barnomsorg eller omsorg om barnen i Gagnef?

Hemmaförälder, dagmamma eller dagis?

Det är föräldrarnas självklara rätt att vilja den omsorg man anser vara bäst för sitt barn. Valfriheten är självskriven!

Irma Rönnbäck, moderat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons