Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fredsvänner som skapar krig

Annons

Svar till Nils Aspenström:

Det förvånar mig mycket att finna Nils Aspenström bland de så kallade fredsvännerna som inte tänker ens så långt som näsan räcker och som jag därför kallar pappskallar. Det verkar som NA endast har läst halva min insändare.

NA brukar skriva vettiga åsikter men här har vi tydligen återigen ett exempel på propagandans och språkets makt över tanken och resultat av den felaktiga information som massmedia förmedlar. Det är tydligen mer eller mindre tillåtet att lönnmörda amerikansk och israelisk civilbefolkning, för det skapar inga fredsdemonstrationer.

Men när USA och även FN ingriper för att stoppa dessa lönnmördare, som själva inte tar minsta hänsyn till sin egen civilbefolkning, då vaknar pappskallar över hela världen. Är det för att de själva riskerar att bli berörda? Det är ju omöjligt att föra krig utan stöd av sina egna.

All denna okunnighet och fabler om orsak och verkan tvingar mig att ställa några frågor som "fredsvännerna" bör kunna besvara på trovärdigt sätt för att inte helt tappa ansiktet.

1. Är inte Saddam Hussein och bin Ladin ansvariga för sina civila befolkningar?

2. Hur ska al Qaidas terrorverksamhet mot oskyldiga människor stoppas?

3. Hur ska Israels befolkning skyddas mot terrorangreppen?

4. Hur ska problemet Israel-Palestina lösas när Hussein förser de unga terroristerna med vapen och sprängmedel?

ARNE JANSSON

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons