Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fråga till Hultqvist

Annons

Jag måste ställa en fråga till sossen Peter Hultqvist och det är varför sossarna inte ordnade till allt under sina 12 år vid makten och då ni hade chansen?

Har Hultqvist glömt att folket röstade så att man inte ville ha Hultqvist och andra sossar i ledningen varken för riksdag eller landsting?

Det ger en fadd smak i munnen då Hultqvist nu hoppar på andra och då borgerligheten nu haft endast några månader på sig men trots detta är på väg att lösa en minskad arbetslöshet och vi slipper att betala bidrag och socialbidrag åt många.

Då det gäller moderaten Rolf Gunnarsson har han jobbat många ideella timmar åt oss. Jag tänker här ute i Svärdsjö och han är fortfarande aktiv och medan Hultqvist tar hem feta arvoden ställer Gunnarsson upp gratis.

Jag mötte honom som hallåman på en dansgala vi hade på Mannes för några veckor sedan och jag mötte honom som speaker på fotbollsplanen då jag såg min sonson spela fotbollscup.

Där satt Gunnarsson i två hela dagar och utan en spänn i ersättning.

Under sina år i Svärdsjö blommade bygden genom hans arbete.

Vad har du uträttat utan ersättning Hultqvist?

Kom inte med ett svamlande politikersvar utan konkret besked, men du tål väl inte att man frågar utan det blir väl som vanligt ett yxhugg tillbaka, sådan är sossarnas melodi.

Ni borde ha fullt upp med att ta hand om ert ungdomsförbund SSU där fifflarna finns och samlats.

peppe

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons