Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fortsätt utbyggande av cykelväg i Hosjö

Annons

Sommaren -97 invigdes den

efterlängtade cykelbanan i Hosjö. Äntligen skulle vi få färdas

säkert, utan rädsla för att svepas in under någon av alla de långtradare eller bussar som dagligen åker genom Hosjö. Men vad hände med resten av cykelbanan?

Inte slutar väl Hosjö vid skolan? Vi andra då, som bor åt andra hållet, Backberget, Hosjöholmen med mera, hur ska vi och framför allt våra barn ta sig till skolan eller in mot Hosjö centrum på ett säkert sätt? Centralvägen som senare övergår till Sundbornsvägen har i dag kvar samma problem som hela Centralvägen hade tidigare. Långtradare som ska upp på riksvägen, en ständig ström av bussar varav endast ett fåtal håller den gällande 50 gränsen.

Vi får fortsätta riskera våra liv då pengarna tydligen tog slut eller var det kanske så att vi helt enkelt blev bortglömda.

Som förälder får man passa på att vila upp sig nu i sommarlovstider då man har andan i halsen under varje ny skoltermin.

Och säg nu inte att det går att ta vägen över kyrkan eller Backberget. Rannsaka dig själv, vilken väg tog du själv som liten, den kortaste eller den längsta?

Bygg ut vägen med en cykelväg innan det är för sent. Ett liv kan inte värdesättas i pengar.

Kommentar önskas från

ansvarig.

EVA REHNSTRÖM

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons