Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förklaring sökes

Annons

Svar till Bo Staaf:

Eftersom Bo Staaf nämner mitt namn i sin senaste insändare sökte jag efter det jag bad om i min tidigare insändare, nämligen kommunisternas förklaring till svälten och medicinbristen i Irak och Nordkorea och där jag framförde min åsikt. Förgäves sökte jag, så han håller tydligen med mig.

Beträffande den USA-propaganda som enligt Staaf skulle ha mig i ett "skarpt grepp" kan jag försäkra dig om att den aldrig nått mina "järnkrumbukter" som du så nedlåtande skriver om andras tankeförmåga. Lika lite, tack och lov, har den kommunistiska propagandan nått mig.

Jag hör till dem som är född fri, det vill säga utan vare sig religion eller politisk påverkan utifrån, vare sig under barndomen eller senare, utan fått lära mig tänka själv till skillnad från dig, tydligen.

Som jag ser det är kommunismen lögnens och förtryckets "religion" och kan aldrig försvaras, lika lite och andra så kallade religioner vars Gud är Mammon.

Att skämmas för att kallas kommunister och därför byta namn till vänsterpartiet gör inte saken bättre om ni inte rensar ut i det egna ledet.

KENT SJÖGREN

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons