Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Folkpartiet sätter patienten i centrum

Annons

Svar till signaturen "Nilej".

Signaturen frågar var folkpartiet står i landstingsfrågorna och försöker få splittring mellan mig och vår ledamot i fullmäktige Veronica Hedenmark.

Att Veronica skrivit en debattartikel där hon anser att man bör pröva varje möjlig sparåtgärd för att värna vården så långt det går - det är inget konstigt. Vi har högt i tak i folkpartiet!

Däremot är det långt därifrån till att anamma moderaternas politik. M har inte presenterat en enda trovärdig lösning vad man vill göra av bidraget till kollektivtrafiken eller till kulturen. Så länge inte har skett kan vi inte ansluta oss till moderaterna i den delen av deras politik.

Ska vi skatteväxla med kommunerna? Då har vi inte vunnit en enda krona till vården.

Ska vi lämna över allt till Region Dalarna med årliga anslag? Då har vi inte heller vunnit en enda krona till vården. Så var det med moderaternas så kallade besparingsförslag.

Folkpartiet tänker fortsätta att slåss för patienternas rättigheter till en god hälso- och sjukvård i hela vårt län. Men inte på bekostnad av en god kollektivtrafik eller en rimlig kultursatsning i vårt län.

LARS WENNÅS

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons