Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Finns det någon taxi?

/
  • Att taxibilarna står på rad i storstäderna känner alla till, men i såväl Ludvika som Rättvik verkar det vara svårare att få tag på en taxi.

Annons

Vid två tillfällen inom en månad har jag beställt taxi till Rättviks station till ett inkommande tåg. Första gången fanns ingen taxi, så jag fick gå hem i snömodden med mitt bagage. När jag kom hem ringde jag upp taxi och fick förklaringen att det var halt. De hade tänkt ringa, men hade inte mitt telefonnummer.

Nästa gång lämnade jag mitt telefonnummer och frågade om jag kunde lita på att de kom och hämtade, vilket de garanterade. När jag kom med tåget till Rättviks station andra gången, fanns ingen taxi då heller.

Ingen hade ringt om förhinder, men jag fick skjuts hem av en vänlig dam från Tällberg. När jag kom hem ringde en man från Taxi och frågade var jag var. Hemma, svarade jag, för det fanns ingen taxi vid stationen. Då blev han upprörd och sa att han skulle ta itu med röran med bokningarna. Vad ska man tro? Vågar man beställa taxi i fortsättningen, och kan man lita på att de kommer?

Brita Skedung

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons