Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

FFF är beroendeframkallande

Annons

Efter att för 14:e året i rad ha besökt Falun Folkmusik Festival kan vi bara konstatera att det som vanligt var årets absoluta höjdpunkt alla kategorier.

Vi var också med på den gamla goda tiden då det inte fanns något inhägnat festivalområde. Konserter och workshops var utspridda på olika ställen i staden, och det hände ofta att arrangemang som vi ville se kolliderade med varandra.

Dessutom var alla konserter inomhus oavsett om det var en strålande sommarkväll eller inte.

Men även vi kan tycka att det var friare stämning och en större spontanitet bland musikanter och spelmän som kunde mötas och sitta lite varstans och spela. Vi tycker dock att festivalen på det stora hela har utvecklats till det bättre i dag.

För inträde under tre dagar betalade vi 500 kronor och det är ett mycket skäligt pris för allt vi fick uppleva och höra.

Vi fick verkligen valuta för pengarna. Så Falubor, arrangörer, krögare och andra aktörer. Sträck på er och var stolta över er festival!

Undvik att hacka på varandra, och utveckla i stället samarbetet i Falun runt detta så kan det bli ännu bättre. Sist men definitivt inte minst vill vi tacka Ale Möller och Världsmusikorkestern för den fantastiska multikulturella musikupplevelse de bjuder på. Man tror knappt att det är sant!

IA

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons