Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Feministmaffian styr FK

Annons

Svar till Christer Gruhs.

Signaturen Jennie klagar över att FK skrivit om Cafés lista över de 69 sexigaste kvinnorna i landet. Det finns även manliga sådana listor men då klagar inte Jennie.

Chefredaktör Christer Gruhs svarar och lovar att FK inte ska skriva mer om dylika listor trots att det bara är en enda insändare som vill det. Men har han inte tänkt på att det finns många läsare som vill läsa om det.

Om 10 000 läsare inte vill ha fotboll i FK (vilket är fullt möjligt) så skulle Gruhs ändå inte ta bort fotbollen, för han vet att det är 20 000 som vill ha den kvar.

Varför låter Gruhs feministmaffian styra innehållet i tidningen? Det är med denna fråga som med de flesta andra kontroversiella frågor i samhället. Cirka fem procent är emot, cirka 25 procent är för och resterande 75 procent bryr sig inte. Men det är de fem procenten som hörs mest.

Man ser ofta att feminister hackar på Café och Slitz men en av Expressens kvinnliga krönikörer försvarade 69-listan häromdagen. Hon tyckte att Café gjorde mer för jämställdheten än feministerna eftersom man på listan hade med framgångsrika kvinnor med makt, pengar och åsikter, bland andra skribenten själv.

GUNNAR CHEFREDAKTÖR

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons