Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fel inställning till livet

Annons

Det måste till radikala åtgärder mot kvinnoöverfall och våldtäkter. Det bör finnas fler kvinnliga poliser som tar kvinnans parti. Vi hör dagligen om våldtäkter och misshandel som till och med leder till döden.

Lagarna måste skärpas med klara besked att våldtäkter ska "botas" med sterilisering.

Det borde inpräntas i föräldrarna redan från det att barnet rör sig i samhället, att pojkar och flickor är individer som ska kunna vara tillsammans och att den ene inte är förmer än den andre.

Kvinnor i alla åldrar måste själva hjälpa till att förändra inställningen till sitt eget kön. Bojkotta alla idiotiska plagg som är till för att höja sexualintresset från motparten. Klä er i praktiska och sköna kläder så ni kan bocka er framåt utan att halva rumpan syns.

Bojkotta alla våldsfilmer. Våldsfilmer och våldsspel är fruktansvärt nedbrytande. Barnungar spelar från det de är små. De dödar och lemlästar folk och tror att bara de trycker på en knapp blir de levande igen. Barn får tidigt fel inställning till vad ett liv är värt. Många filmer visar sex i alla olika former och det talas för mycket om hur många gånger och med vem de haft sex med. Det talas inte ett dugg om kärlek. Passar inte den ena sängen går man tydligen bara till nästa.

Gör om världen

och vår moral

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons