Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fatal kullerbytta

Annons

Svar till "den siste mohikanen".

Signaturen påstår att "naturmupparna i storstaden och makthavare på olika verk ser på jägare som landsbygdsmissfoster utan större intellekt, med intresse för "nöjesjakt."

Av ordvalet att döma tycks han vara van vid att avlossa skarpa salvor även med sina gevär "för att skörda frukterna på sina marker:"

Efter diverse uttalanden om rovdjurens och jägarnas utrotning, gör han sig dock skyldig till en fatal kullerbytta som slår tillbaka på honom själv.

Han vill prompt ha tillbaka jakten på korp och morkulla. Morkullan därför att arten inte är utrotningshotad. Men vad är då detta, om inte nöjesjakt?

I sydeuropeiska länder och på Malta bedrivs ju intensiv jakt med både gevär, limstickor, nät och så vidare på alla så kallade kramsfåglar.

Kliar det i avtryckarfingret året om på siste mohikanen så gör en rekreationsresa dit, men glöm inte att mata pippina vid återkomsten så de håller hullet.

Lerduvor, som andra jägare övar på, är ju blaha för en indian som vill att det ska falla kött och liv släckas, när markerna ska skördas.

ELOF ROOS

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons