Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fångar har det bäst i Sverige

Annons

Rättvik ska tydligen ta hand om fångar som kommer från Faluns fängelse, där det är överfullt. Alltså bygger man om cellerna i polishuset i Rättvik för dyra pengar. Man drar in kablar för tv och kanske/troligen också internet och telefon. Dessutom kan de ju inte bo två och två och absolut inte fler. Det strejkar man för i våra fängelser.

På våra sjukhus och vårdinrättningar ligger man minst två och för det mesta tre och fyra. Många patienter får ligga i korridorer och till och med patienter med hjärnskakning har fått ligga i källare i väntan på behandling. Så behandlas de gamla och sjuka i dag i Sverige. Till och med barnen är sämre omhändertagna i många fall än våra "stackars" fångar.

De människor som absolut ska hålla tyst och tiga i samhället är de som arbetar och betalar skatt. Vi måste ju ha pengar att skicka till EU och till bistånd. För att inte tala om dessa fallskärmar. En vanlig Svensson som missköter sitt arbete får sparken. En företagsledare som inte gjort ett bra jobb eller som inte ens har börjat jobba får fem miljoner och mer.

Vad kostar EU och vad får vi tillbaka? Nej, nej till EU och EMU.

Företag köps upp av utlandet. Snart finns inte ett svenskt företag i Sverige.

Vi måste få lite ordning på vårt samhälle. Ta hand om våra gamla och sjuka. Se till att våra barn får den utbildning och fostran de behöver. De måste få lära sig vad som är mitt och ditt. Lära sig vanlig hövlighet och hänsyn till andra människor.

Tack för ordet.

EN SOM ÄR OROLIG FÖR

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons