Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett inte helt lyckat 30-årsjubileum

Annons

Vi vill ge tummen upp, vad det gäller bemötandet när vi registrerades vid ankomsten, bemötandet i garderoben och serveringen av välkomstdrinken. Personalen gjorde ett jättebra jobb och man kände sig välkommen. Maten var jättegod. Kockarna ska ha all heder.

Däremot blir det tummen ner för det som följde.

Det fanns inte tillräckligt med platser vid en del bord och det stora kaoset uppstod när alla skulle till baren för att beställa det de ville ha att dricka till maten.

Det var dålig service (stressad personal och en del mycket irriterade) ett dåligt sortiment av drycker och den som inte ville ha alkoholhaltiga drycker fick vatten, coca-cola eller mineralvatten att välja på.

De som är diabetiker hade vatten eller mineralvatten att välja på. Det fanns inte ens en gång coca-cola light. Detta är rent ut sagt skamligt. Hur kul är det att sitta och skåla med sina klasskamrater med vatten glaset?

Killen i baren ska ha tummen upp för att han senare under kvällen fixade fram lightdricka som man fick köpa i lilla baren.

Vad det gäller musiken under kvällen i diskoteket var det definitivt inte gammalt och nytt. Det var till 90 procent bara nytt. Och varifrån kom alla 20+ som uppenbarade sig på dansgolvet?

Om ni skall ha fler tillställningar av det här slaget, så se till att höja ribban rejält vad det gäller planering och service.


Svar direkt:
Låt oss först poängtera att signaturen inte representerar hela gruppen Klassfest 30-år!
I inbjudan till klassfesterna framgår tydligt att dansen sker i vårt allmänna diskotek. Välkomsthälsning och matservering i kvällens inledningsskede är mera avskilda och endast tillägnade kvällens jubileum. Det brukar bli en omtyckt mix.
Musikutbudet var därför ovanligt väl planerat och anpassat till en blandad publik just denna kväll. Vi är ledsna att vi inte kunde tillfredsställa just Er musiksmak. En alldeles överväldigande majoritet av våra gäster var däremot mycket nöjda!
I den pågående debatten kring ungdomars alkoholvanor nämns att det vore positivt med en blandning av åldrar ute på nöjesrestaurangerna. Vi håller helt med och arbetar aktivt för att åstadkomma detta. Måhända är signaturen ”besvikna deltagare” ett exempel på att initiativet till segregation inte alltid kommer från de yngre.
Vi kommer dock att framhärda och ta risken till "kulturkrock" även framdeles med mer klassfester, erbjudanden och shower för att åstadkomma en bredare åldersfördelning bland våra gäster.
När det gäller kritiken mot service och sortiment känner vi inte riktigt igen oss eftersom vi fick mycket uppskattning just denna kväll. Det känns som om det mer har samband med ovan nämnda "mix". En högst personlig upplevelse som föranlett signaturen att försöka ge oss en känga genom att kritisera oss i offentlighetens ljus? Vi har, mig veterligen, inte fått några klagomål eller kompensationskrav direkt ställda till oss från
någon. Varken under den aktuella kvällen eller senare.
Vi föreslår därför att signaturen tar kontakt med nattklubbschefen Janne Fagerheim för att vi skall kunna utreda fallet.
Grand Hotell Elektra
Bertil Köhler


BESVIKNA DELTAGARE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons