Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En svettig upplevelse

Annons

Jag vill skicka dagens största och mest taggiga riskvast till dig, mamman med den mörka Saaben som lämnade två små barn inlåsta i bilen mitt i solen i måndags strax efter klockan 12.

När jag parkerar tittar jag in i bilen intill. Där sitter ett barn i barnstol med solen på sig. Bredvid sitter en hysterisk flicka och skriker. Svetten rinner av båda.

Värst är det för den lilla. Jag har aldrig sett ett barn svettas så mycket. Han är nästan inte kontaktbar. Jag frågar flickan var mamma är. Där, där! Jag rusar in på närmaste pizzeria, men inte är hon där. Ej heller på den intilliggande tidningsredaktionen.

Jag rusar ut och försöker få flickan att öppna igen, men lyckas inte. Inte heller fönstret. Jag är beredd att slå sönder en ruta. Då får jag hjälp av en man. Vi pratar båda med flickan och till slut lyckas hon med hjälp av båda händerna att få upp knappen. Pojken är nu på gränsen till medvetslöshet.

Då, en kvart efter att jag kom till platsen, dök mamman upp.

Hur kan man vara en sådan idiot att man lämnar barnen? Du sa när du kom att det var så mycket folk på försäkringskassan. En djävligt dålig ursäkt. Några minuter till så hade du nog inte haft dina barn i livet.

Du sa även: "Jag försöker vara en bra mamma."

Jag fattar inte att du ens kunde säga de orden. Vi räddade dina barn från att dö i denna fruktansvärt varma bil. Hur länge hade barnen suttit innan jag kom?

Tack till mannen som gav dem dricka.

KARIN OCH MANNEN VID BLOMSTERAFFÄREN

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons