Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En gräsrot har sina funderingar

Annons

När Estonia förliste sa dåvarande statsminister Ingvar Carlsson att allt skulle göras för att ta upp Estonia. Ingenting sådant hände.

När den ryska ubåten förliste beslutades att den skulle lyftas upp för att undersöka orsaken till olyckan, vilket också skedde. Bra ledarskap.

Någon konsult har visat att det är bra om skolbarnen får tillgång till gymnastik på skoltid.

Fantastiskt! Detta har den stora allmänheten påpekat sedan den togs bort.

För en tid sedan visades på tv i programmet Granskning hur illa fastighetsmarknaden fungerade i storstäder. När polisen får det framlagt för sig säger de: detta är inget prioriterat område för oss.

När sedan en varg blivit skjuten säger polisen: detta har högsta prioritet hos oss.

Nu har beslutats att homosexuella ska ha rättighet att prövas som adoptivföräldrar. Att det finns personer som är homosexuella är klart, men att de ska få adoptera barn, då har det gått för långt.

I programmet Granskning visades problemet med invandringspolitiken. Det var fantastiskt vilken uppföljning det fick i radio och tv, till skillnad från programmet om fastighetsmarknaden.

Politiker måste komma ner från sina höga hästar och börja lyssna på hur folket har det och upplever sin vardag. I stället reser man runt i Europa och fjärmar sig mer och mer från vardagen. Nu ska ju mer och mer lämnas över till EU, varför avståndet bara blir större och större.

Kartan stämmer inte med verkligheten.

Skinnarn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons