Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En bra historia som sprack

Annons

Svar till Matts Dahlström.

Jag hade tänkt att låta debatten ebba ut, men eftersom Matts Dahlström far med osanningar i ett syfte som jag ska låta vara outtalat, vill jag göra följande klargöranden.

1. Jag skrev inte Orsamusik.nu Kolla i pappren. Jag kan inte ha fixat några tjänster åt någon. Kolla gärna med såväl näringslivschef som personalavdelning.

2. Orsayran får inte en krona av Orsamusik.nu. Det där kommer förmodligen från en felformulerad notis i en dalatidning. Däremot går Orsayran in som medfinansiärer. Vad yran får, är tid och tips.

Orsamusik.nu har inte pengar till att vara annat än bollplank. Vad som sägs i projektet är att Orsayran har en potential till utveckling och därmed är en viktig del i projektet.

Några följdfrågor måste bli: Varför ljuger en rutinerad journalist? Eller är det så att Dahlström missat att kolla fakta?

Jag är offentliganställd och får finna mig i att bli kollad av media. Men när man ljuger och inte kollar fakta, trots sina många år som ärorik journalist, då blir till och med timida Bäckman förbannad.

Jag tycker faktiskt att du är skyldig mig personligen och projekt Orsamusik.nu en ursäkt.

JANNE BÄCKMAN

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons