Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Det är surt, sa räven...

Annons

Svar på Göran Engströms debattinlägg om Leif Nilsson och Bärkehus AB:

Göran Engström var, vad jag vet, med och förhandlade med Bostadsdelegationen om Bärkehus AB. Det fattades ett i mitt tycke dåligt beslut som innebär att Bärkehus måste minska på underhålls- och driftkostnader oavsett hur hög vinsten blir.

Detta, Herr Engström, betyder ett orimligt slitage på personalen. Färre personer skall göra mer arbete. Jag trodde att vi var på väg från detta idiotsparande. Det betyder i förlängningen fler sjukskrivna. Det betyder också sämre service till hyresgästerna.

Är det i linje med din politik? Eller ser du bara en möjlighet att skada Bärkehus, vilket verkar vara ditt stora mål i livet?

Bärkehus bekymmer kommer sig väl främst av att du och dina gelikar inte har förmått att få arbetstillfällen till bygden. Det är detta du borde göra något åt i stället för att terrorisera Leif Nilsson som har varit en mycket kompetent styrelseordförande i Bärkehus.

Han hade mycket väl kunnat sitta kvar på den posten. Det hade varit en fördel för kommunen och Bärkehus, liksom för de andra förvaltningarna och bolagen, ett sätt att få all verksamhet att arbeta åt samma håll!

...OM RÖNNBÄREN

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons