Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det är insidan som räknas

Annons

Man brukar säga att man ska inte se på hur en människa ser ut på utsidan utan det är det som är på insidan som räknas och det är lika med Saxdalens skola.

Insidan på skolan är mycket fin och det finns en idrottsplats, en elljusbana, en ny gymnastiksal och så skolskogen, allt är inom gångavstånd och det är mycket positivt för både elever och lärarna på skolan.

Det är många unga familjer som flyttat hit till byn och många som ska få barn även i år och det tycker jag är mycket positivt för framtiden. Det blir en levande by med mycket barn och unga familjer. Det är något som vi ska vara rädda om.

Jag har pratat med många pensionärer som är rädda för att om skolan försvinner så dör hela byn och det blir en fäbodvall och det är väl inte det vi vill?

Nej låt byarna leva och satsa mer på byarna i stället. Alla kan väl inte bo i städerna och många av oss som bor här har nära till naturen. Jag själv flyttade hit för 17 år sedan från Ludvika och trivs jättebra. Jag har också fått bra kontakt med Saxdalsborna så allt är positivt att bo på landet.

Till sist! Låt skolan bli kvar här och tänk på barnens bästa. De är ju vår framtid.

Tack för ordet!

ANITA BROBERG

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons