Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens klassamhälle är ett tjyvsamhälle

Annons

Gudrun Schyman deklarerade som hon alltid har gjort. Men först nu var det läge att slå henne ur bräde. Hon, eller åtminstone hennes parti, är ju både EMU- och krigsmotståndare. Taktiska manövrer fordras ständigt - av makten.

Men ängslas inte för Schyman. Oskrivna trygghetslagar garanterar att privilegieskiktet vårdar

sina egna. Så Schyman trippar snart på salongsmattorna igen. Återupptas, precis som ett tidigare damoffer, Mona Sahlin, i kretsen av de sina.

Kanske inte som politiker och i vänsterpartiet, men hon frotterar sig minst lika gärna med kapitalister och företagare - gammal SAF-medlem som hon är.

Konspirationsteorier? Javisst! Men alla, som inte är tappade bakom en vagn, kan ju konstatera, att privilegieskiktet och dess massmediala desinformatörer konspirerar mot oss. Jämt och samt!

Samma dag - det var ingen slump, var förvissad - som Schyman ställdes ut som bedragare, så friades i skuggan härav före detta presidenten Jan O Karlsson, från brottsmisstankar. Karlssons kräftskiva - för sitt politiska kotteri - var att betrakta som arbetsmiddag. Så nu kan var och en räkna ut varför han kallas biståndsminister. Och varför han skriver en nolla mellan för- och efternamn.

Förvånas ej du stora hop. Klassamhället är per definition ett tjyvsamhälle! Eller lever vi, mot min verklighetsuppfattning, i en demokrati ?

Där alla är jämlikar?

Där alla människor har lika värde - samma rättigheter ?

Ja - i så fall - svenska folk -

betalar ni en massa skatt av ren dumhet. Låt oss då praktisera Karlsson-metoden!

Vi ska festa med gänget - skaffa fram en dagordning. Vi ber

någon hålla en inledning på kvällens tema. Det behöver bara vara kort och kärnfullt!

Skål!

RANGER

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons