Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Centerpartiet behövs

Annons

Centerpartiet i Dalarna har en mycket aktiv riksdagsman i Kenneth Johansson. Jag har tagit fram fakta om vad han har uträttat hittills under sin första mandatperiod. Första året lade han 23 motioner och därefter har han lämnat in mellan 38 och 40 motioner varje år, sammanlagt 140 motioner! Han har skrivit 13 interpellationer, ställt 43 skriftliga frågor och hållit 93 anföranden under mandatperioden, så nog kan man säga att Dalarna har en stark röst i riksdagen i Kenneth!

Vår partiledare Maud Olofsson har ordet i många olika sammanhang. Hon är en stark ledare i centerpartiet och hon driver även samverkan mellan de borgerliga partierna.

Centerpartiets ställningstagande vid försvarsuppgörelsen var villkoret av att pengar skulle tillföras vården, och mellan 2002 och 2004 faller åtta miljarder kronor ut från denna uppgörelse till vården och då främst vårdcentralerna och äldreomsorg, psykvård, tillgänglighet och mångfald. Jag anser att det är bra att minska utgifterna för vapen och lägga dem på vård i stället.

För centerpartiet är landsbygdsfrågorna viktiga och för att det ska vara lika villkor i hela landet vill vi i centerpartiet

införa en lägsta skamgräns för vägstandard i hela landet

ha fler poliser i hela landet

bibehålla skatteutjämningen för att kunna ge godtagbar service i hela landet

ge rättvisa villkor till landets basnäringar, jord och skog

satsa på ett rikt kulturutbud

För oss som bor i Dalarna är centerpartiet ett viktigt parti!

ELISABETH LINDÉN BRANDT

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons