Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bredda innehållet, bästa Sportradion!

Annons

Jag och många med mig som är intresserade av idrott lyssnar ofta på Sportradion. Lördag och söndag är de stora tävlingsdagarna, och då finns det ett stort utbud av olika sporter att rapportera från.

Jag reagerar mot innehållet i programmet. Det domineras stort av våra inhemska lagsporter främst fotboll och ishockey. Stort utrymme ges också till rapportering från svenska proffsspelare och deras serier i andra länder, likaså från allehanda VM-tävlingar i motorsport samt proffscirkusen i golf, världscup i diverse sporter.

Jag tycker att man borde ge mer utrymme åt idrotten inom Sverige, och gärna sporter, där de flesta aktiva är amatörer så tillvida att de inte försörjer sig på sin sport. Bra exempel är orientering, cykel, kanot, friidrott, olika grenar i skidsport och många fler. Om inte annat kan programmen presentera mer resultat utifrån landet.

Jag vet att programmakare och andra kommer att säga: Vi prioriterar elitidrott och sport som lockar den stora publiken. Det har störst allmänt intresse.

Men jag vet att i folkdjupet finns det ett stort intresse även för de mindre och anonyma sporterna.

G Matses, Gagnef

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons