Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Borgärdet-vänner ber om "ursäkt"

Annons

Vi ber så mycket om ursäkt, jag och övriga gamla stofiler i Svärdsjö som envisas med att påstå att rätt namn på bygder är något att eftersträva, även framgent.

Vi ber så mycket om ursäkt för att vi inte tänkt på att vi genom vårt agerande äventyrar möjligheten för signaturen "Realisten" (FK 18 juli) att med ogrumlat nöje gå på kräftskiva i Svärdsjö.

Naturligtvis borde vi ha tänkt på att det inte smäller lika högt med kräftfest i Borgärdet.

Vi ber om ursäkt för att vi erinrat om att Borgärdet faktiskt är ett namn på en by som åtminstone tidigare funnits i Svärdsjö.

"Borgärdet är ett namn som försvunnit och det måste bakåtsträvarna inse", skriver "Realisten" som också hävdar att vi stofiler genom vårt agerande försäker splittra Svärdsjös befolkning. Vi ber givetvis om ursäkt för den folkstorm vi inte kände till men som uppenbarligen blossat upp genom vårt klantiga beteende.

Än en gång ber vi om ursäkt för att vi finns och för att vi inte har förmågan att glömma hur det har varit i vår bygd. Naturligtvis vet "Realisten" bäst. Han, eller kan det vara hon (varför gömma sig bakom signatur?), har hela sex år bakom sig i bygden och är naturligtvis väl förtrogen med förhållandena.

LARS-ERIK LARZON

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons