Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bojkotta USA och Israel

Annons

Olof Palme vågade säga ifrån, när han såg orättvisor och övergrepp i världen. Vår nuvarande statsminister, Göran Persson, går i det ynkliga släptåget efter Sharon, Bush och Blair, tillsammans med de östeuropeiska ledarna.

Anledningen till att USA gick in i Irak var ju att Bush och Blair påstår att Irak hade massförstörelsevapen. George Soros, mångmiljardären, har rätt när han påstår att Bush och Blair är lögnare.

Olof Palme hade gjort skarpa uttalanden mot Bush och Sharon om han hade levt i dag.

Varför undersöker inte det så kallade världssamfundet om Israel och USA har massförstörelsevapen? USA är det enda landet i världshistorien som verkligen har släppt atombomber. USA framställer nya atomvapen och kapprustar som aldrig förr.

USA använder mycket mer energi och förbrukar mycket mer olja och råvaror än något annat land. Jänkarna köper bilar som förbrukar 1,5 liter per mil. Det är den senaste flugan i detta bibeltossiga land. Renaults direktör, Schweitzer, menar att det inte är konstigt om USA går mot en ny energikris. Renault har försökt sälja miljövänliga bilar i USA men det går trögt.

Israel har bevisligen atom-bomber och är också berett att använda dem. Denna nation terroriserar, torterar och mördar palestinier, utan att "världssamfundet" ens höjer ögonbrynen. Israel är bara USA:s förlängda arm i Mellanöstern. Det blev strid i FN när FN antog en resolution som jämställer sionism och rasism. Den gången hade FN verkligen rätt.

Sverige borde ta kontakt med Tyskland, Belgien och Frankrike och diskutera åtgärder mot USA och Israel.

Bojkotta dessa två länder och säg upp de diplomatiska förbindelserna med dem!

BIRGER HANSSON

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons