Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Björbohockeyn- en glädjekälla

Annons

Det är positivt att signaturen "Medlem med barnbarn" visar intresse för Björbo IF:s breda verksamhet. Våra hockeylag och vår ishall är en källa till stor glädje för många, en viktig mötesplats.

Just nu är föreningens ledning inne i slutspurten i arbetet med att hitta tränare och lagledare till sju lag, inklusive junior- och A-lag, inför den kommande säsongen. I början av nästa månad inleds träningen på is - precis som under de senaste åren.

Vi som deltog i föreningens årsmöte i början av juli vet att vi då kunde lägga ett tufft år bakom oss. Mindre intäkter från bingolotto, publik- och kafeteria, men ökade kostnader för resor, personal (föreningen hade tre anställda under det senaste verksamhetsåret), domarersättningar och ishallskostnader innebar att vi gjorde ett minusresultat.

För att säkerställa en fortsatt bred verksamhet har därför styrelsens under sommaren jobbat intensivt med att se över kostnader och överväga nya inkomstkällor. Idag har vi en så god överblick och kontroll av ekonomin att vi också kunnat ge besked till berörda ledare om en målsättning med seriespel för samma antal lag som under de senaste åren.

Den som är intresserad av vårt bokslut är välkommen att besöka vårt kansli. Föreningens ekonomiska resultat är ingen hemlighet. Ekonomin är professionellt reviderad och styrelsen beviljad ansvarsfrihet. Nu jobbar vi vidare för att slå vakt om hockeyns starka ställlning i bygden. En sund ekonomi är den viktigaste förutsättningen för att arbetet ska bli framgångsrikt.

Björbo IF;s styrelse genom Christer Gruhs, ordförande

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons