Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bevara mig väl för nya samordnare!

Annons

Om vi inte får en ny myndighet så blir det en samordnare. Alla problem kan skyfflas undan med en utredning eller "vi tittar på det". Myndighet, samordnare, det är politiskt intressant eller rent av ointressant. I hela Sverige både på riksplanet och i byarna finns det samordnare, det samordnas snart sagt vad som helst. Vart tog ombudsmännen vägen?

Problemet är bara att ingen bryr sig eller märker någon skillnad med eller utan samordnare, mer än att skatterna stiger och fler statligt anställda avlönas.

Krigen i utanförskapsområdena fortsätter utan inskränkning och nya samordnare tillsätts och utses. Bilar brinner, rånen ökar för att inte nämna skjutningar och mord. "Tryggheten i samhället har inte minskat" utlovas från någon mystisk samordnare.

Fake news är det som beskrivs i flera svenska tidningar där avsaknaden av fakta kring ordning och reda och antalet poliser saknas. Svensk press skräder inte orden kring USA och Trump men själva underlåter man att berätta vad som händer, här är allt ok, fattigpensionärer, bostäder till unga och äldre, vålds- och brottsvågen, brinnande bilar och stenkastning mot blåljuspersonal.

Nä, här är allt ok? No worry. Jag börjar undra, vem ljuger eller förtiger mest? Vad är Fake news?

Sten h larsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons