Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Även solen har fläckar

Annons

Svar till Katarina Gustavsson, den 4 juni

KG har skrivit flera artiklar med vettigt innehåll, som väckt till eftertanke. Nu har hon dock antagligen fått solsting. Det finns ett antal lärare och rektorer, som uppträder som mähän och av överdrivet fingertoppskänsligt hänsyn inte har skolavslutning i kyrkan, inte hissar den svenska flaggan eller sjunger den svenska nationalsången. Och så islamistfanatikern, som av krystade skäl krävde differentierad skatt till deras förmån.  

Alltför många invandrare kommer med att "ni svenskar måste eller ska" och så nu KG:s tokförslag att slopa nationaldagen på grund av att vi inte varit i krig. Vi har haft många krig men slutade för över hundra år sedan medan man nere i Europa fortsatt och folk fick sedan söka en fristad här.  

Vi har klarat av att bestämma våra högtidsdagar långt innan KG kom hit och hon och övriga invandrare får finna sig i att ta seden dit de kommit.  

Vare sig KG nu är sponsrad av sverigedemokraterna eller inte så är de säkert tacksamma för hennes draghjälp då de nu snart är ikapp och förbi hennes eget parti av egen kraft.

Du gamla Du fria, får jag lov"

utan att fråga Katarina

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons