Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Åtgärda korsningen

Annons

Nu kan jag inte tiga längre. Jag har trott i min enfald att de styrande någon gång skulle få tummarna ur läget och göra något åt den j-a korsningen vid Turistbyrån i centrala Ludvika.

Under vinterhalvåret går det väl någorlunda bra, men nu under sommaren med alla turister, har jag haft hjärtat i halsgropen nästan varenda gång jag passerat Fredsgatan och haft företräde på Eriksgatan.

Turisterna tror naturligtvis inte att det är sant, att den stora gatan ska lämna företräde. Därför smyger de fram, de som i alla fall kan läsa skyltarna, och vågar inte tro att de har förkörsrätt.

Om det nu inte går att bygga en rondell så måste det till något annat. Trafikljus skulle underlätta betydligt. Som det nu är vid 17-tiden, kan man bli stående på Fredsgatan som i den värsta storstad.

En av fördelarna med att bo i en liten stad är ju att det är enkelt att ta sig fram. Så brukar det ju vara - utom i Ludvika.

Det vore intressant att få reda på om något arbete över huvud taget sker för att lösa denna trafikknut. Antagligen inte. Först låter man folket sparka sig trött, sen är det bara att skita i saken. Jag skulle till exempel inte tro att någon som vet och känner till sakernas tillstånd, orkar svara på dessa rader. Det är synd för vi är många som undrar.

PRICKFRI I 30 ÅR

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons