Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Återställda pensioner är vårt mål

Annons

Svar till "Varning för SPI", FK 21 augusti

En anonym vänsterpensionär har uttalat sig i förklenande ordalag om SPI (Sveriges Pensionärers Intresseparti). Om en medmänniska framför åsikter om önskvärda refomer i vårt samhälle vilket dessutom skymtar fram i betänkanden även från andra politiska partier måste då detta "språkrör" bums betecknas som gnällspik? Jo, men han tillhör ju SPI. Förbryllande är desslikes, klagandens "lärosats" att konservativt (?) gnäll är ett hot mot demokratin.

En anonym skribent i val-aktuellt sammanhang är främmande och dold för läsaren. Endast upphovsmannavitsordad insändare i allmängiltiga centrala frågor förtjänar beaktande.

Ett plågsamt faktum borde även för "pensionär" vara att alla riksdagens partier 1992 röstade för prisbasbeloppets sänkning vilket medförde att även du måste ha gjort en förlust på 1 500 - 2 500 kronor i månaden. Hugnesamt måste således för pensionärer vara att SPI verkar för att få återställt det rätta värdet på din pension. Inga andra skall läxas upp utom Göran Persson. Han har nämligen lovat återbetalning krona för krona. Detta har ej skett.

Kan oförsynta tillvitelser bottna i räddhåga för ett parti på stark frammarsch?Pensionärerna utgör ju en beaktansvärd andel av valmanskåren.

Olov Hörnaeus

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons